Friday, August 17, 2012

Tehnika-aasta 2012 märts-juuni

Mustrimaailma foorumis on käimas projekt Tehnika-aasta 2012, mille raames tuleb igal kuul kududa midagi (kas või tööproov) etteantud tehnikas. Liitusin sellega märtsis ja sellest ajast olen igal kuul ka midagi teinud, aga mai-juuli kohta pilte üles ei pannud, sest ei jõudnud kuu lõpuks eset päris valmis, kuid tundus, et kohe-kohe saan siiski ka valmis eset pildistada. Paraku aga asjad venisid.

Mida olen projekti raames teinud:
märts - kootud ja heegeldatud motiivid: motiiv kampsuni jaoks:


aprill - pitsallid, pitskoed (nupud, mummud): haapsalu sall Kadrile

mai - heegeldatud pitsid (iiripits, brüggepits, ka saalomonisõlm): kavatsesin teha iiri pitsist boolero, aga motiivid tulid natuke liiga lokkivad ja materjal pole ka boolero jaoks väga mõnus. Pigem teen neist kunagi mingi kotikese:


juuni - tagurpidi asjad (e. ülevalt alla raglaan, ninast alustatud sokid, vasakult paremale kudumine, jne): ülevalt alla kootud pluus. Lõng sai otsa ja hetkel seda ka Käsitööjaamas rohkem saadaval pole. Hakkan aga praegu sellega tegelema, ilmselt harutan mingi osa üles, teen kitsamaks ja pikemaks. Värv on tegelikult ilus erk heleroheline, mitte selline hall nagu pildil paistab:



No comments:

Post a Comment